Ingrediente
Aluat:
- 220 ml apa calduta
- 3 linguri ulei
- 1 pliculet drojdie uscata
- 2 lingurite zahar
- 1 lingurita rasa de sare
- 1 vf lingurita cimbru uscat
- 1 vf lingurita oregano
- cca 300-350 g faina
Topping:
- 2 linguri ketchup
- 3 linguri bulion(de casa am folosit eu)
- 1/2 lingurita cimbru
- 1/2 lingurita oregano
- 1 catel de usturoi
- sunculita afumata cu mirodenii
- 100-150 g muschi de porc(piept de pui) taiat bucati mici
- 1/2 gogosar
- 1/2 ceapa rosie
- cascaval
Mod de preparare
Intr-un bol cerne faina ,adauga sarea ,cimbrul si oregano. Dizolva drojdia cu cele 2 lingurite de zahar si putina apa calduta. Adauga drojdia si apa peste faina si amesteca bine. Transfera aluatul pe o masa tapetata cu faina si incepe sa framanti aluatul adaugand treptat si uleiul. Lasa aluatul la crescut pentru 30 de minute. Intinde aluatul intr-o foaie subtire si pune-l in tava(40/30 cm)
Amesteca ketchupul cu sucul de rosii,oregano,cimbru ,usturoiul taiat marunt si intinde-l peste aluat. Aseaza sunculita ,muschiuletul ,gogosarul si ceapa rosie pe toata suprafata aluatului. Coace pizza in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30-35 de minute.(depinde de cuptor) Pune deasupra cascavalul si mai baga la cuptor pana se topeste cascavalul.
Serveste pizza cu sosul preferat!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (30)
|