Pizza Capriciosa

Postat de Dea_Dea in Pizza
17 Sep 2013 | 16009 vizualizari
Pizza Capriciosa

De cand a aflat sotul ca avem un alt concurs , seara numai pizza ii trebuie :))

Ingrediente

ALUAT
  • 4-5 linguri de faina
  • un praf de sare
  • 100 ml apa
  • 10 gr drojdie proaspata
  • o lingura ulei
SOS:
  • 100-150 ml ketchup facut in casa
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
MAI AVEM NEVOIE DE
  • 200 gr sunca
  • 5-6 ciuperci
  • un ardei rosu
  • un ou
  • 150 gr cascaval

Mod de preparare

Aluat:

Faina si sarea se pun in castron.Drojdia se dizolva in apa calduta.Se adauga pe rand apa , pana obtinem un aluat ce poate fi intins. Se adauga uleiul se framanta pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30-40 min.

Sos:

Ketchup-ul se pune in tigaie , se adauga sare , piper, busuioc , oregano si se da in clocot.

Ciupercile, sunca si ardeiul se taie felii, cascavalul se rade, oul se bate cu furculita.


Asamblare

Se presara masa cu faina , se intinde foaie si se pune in tava.Se pune sosul se rosii, sunca, ciupercile si ardeiul.Se toarna oul batut si deasupra de pune cascavalul ras.

Se da la cuptor 20 -25 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Capriciosa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pizza capriciosa

Postat de Sim0naWorld

Pizza capriciosa

Faina am cernut-o intr-un bol,apoi am adaugat drojdia si am amestecat. Am inceput sa adaug apa calduta putin cate putin, amestecand cu o spatula. Am pus si praful de sare, si am inceput sa...

Citeste continuarea

Pizza Capriciosa

Postat de mirela0911

Pizza Capriciosa

Se cerne faina, se adauga sarea si uleiul, iar in mijloc se toarna maiaua obtinuta din drojdie, zahar, faina si putina apa calduta. Se framanta un aluat potrivit de moale (sa nu se lipeasca de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.09.2013, 09:19
la 17.09.2013, 09:21
la 17.09.2013, 09:25
Ce apetisant arata!
la 17.09.2013, 09:36
la 17.09.2013, 09:39
buna, buna!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking