Pizza cu baby spanac si galbiori murati

Postat de anuta in Pizza
23 Mai 2019 | 1889 vizualizari
Pizza cu baby spanac si galbiori murati

Retete pentru mese in familie Merita incercata pentru cei dragi!

Ingrediente

  • blat:
  • cca 500 g faina
  • 10 g drojdie proaspata
  • 250 ml apa calduta
  • un varf de lingurita de sare
  • compozitie pizza:
  • o mana de baby spanac spalat si bine scurs
  • un borcanel mic galbiori murati
  • 200 g sunca presata de pui
  • 100 g afumatura (scarita)
  • 1 lingurita de pasta de tomate
  • ulei de masline
  • condimente uscate pentru pizza
  • 200 g cascaval ras
  • 3 oua

Mod de preparare

In apa calduta se dizolva sarea si drojdia proaspata si apoi se framanta un aluat elastic, bine framantat care se lasa la odihnit, acoperit cu un prosop.

Se taie cubulete sunca si afumatura, pasta de tomate se dizolva in 150 ml apa, cu un strop de ulei de masline si o lingurita rasa de condimente uscate pentru piza. Din aluatul care intre timp a crescut, se intinde in foaie subtirica blatul care se asaza in tava unsa cu un pic de ulei de masline, se toarna pasta de tomate diluata, pe toata suprafata blatului, se presara deasupra jumatate din cantitatea de cascaval ras, se presara si mezelul, frunzulitele de baby spanac si galbiorii bine scursi de saramura (presati in mana). Se bat bine cele 3 oua care se repartizeaza pe toata suprafata pizzei, iar deasupra presaram restul de cascaval. Dam la cuptorul preincalzit cca 25 minute pana ce pizza se rumeneste usor pe margine.                  Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu baby spanac si galbiori murati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Retete similare

Pizza rulata

Postat de panacris

Pizza rulata

În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zaharul, uleiul și drojdia. (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se...

Citeste continuarea

Pizza vegetariana cu blat de zucchini, preparata la tigaie

Postat de Bucataras

Pizza vegetariana cu blat de zucchini, preparata la tigaie

Da dovleceii pe razatoare si stoarce excesul de lichid. Amesteca intr-un castron dovleceii cu oul, faina, semintele si condimentele. Transfera compozitia intr-o tigaie cu ulei incins si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.05.2019, 09:39
Bună...!
la 24.05.2019, 10:07
Cat de bine arata!
la 24.05.2019, 11:12
la 24.05.2019, 14:12
la 24.05.2019, 16:14

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking