Ingrediente
- Blat
- 50 g drojdie proaspata
- 500 g faina
- 50 ml ulei
- 50 ml lapte dulce
- 1 pahar lapte acru ( cca 200 ml)
- un praf de sare
- 1/2 lingurita zahar
- Umplutura
- 50 g bacon
- 100 g salam
- 200 g ciuperci
- 3 cepe verzi
- 2 oua
- 300 g cascaval
- sare
- piper
Mod de preparare
Faina o punem intr-un castron,in mijloc facem o gaura punem drojdia cu sare ,zahar si laptele caldut,amestecam un pic si lasam sa creasca 10 min.Dupa ce a crescut adaugam laptele acru si amestecam cu toata faina,pana formam o coca ,adaugam si uleiul si framantam bine.Lasam sa creasca cca 1 ora .
Pregatim umplutura,taiem salamul in fasioare,ceapa o tocam marunt,apoi ciupercile.Calim ceapa ,salamul si baconul cca 10 min.Apoi amestecam toate ingredientele ,adaugam sare si piper ( daca este nevoie) si apoi 2 oua si omogenizam.Cand coca a crescut,punem in tava de la aragaz o hartie de copt intindem coca,adaugam umplutura si deasupra punem cascavalul,eu l-am taiat bucatele mai subtiri si lungi.
Bagam tava la cuptor cca 30-35 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu bacon,ciuperci si salam" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (27)
|