Ingrediente
- Blat:
- 275 g. faina
- 100 ml. lapte cald
- 75 ml. apa calda
- 1 ou
- 1 lingura ulei de masline
- 1/2 lingurita sare
- 1 lingurita zahar
- ingrediente:
- 70 g. salam cu pipier
- 70 g. cascaval Delaco
- 1/2 cutie mica cu ciuperci
- 2 linguri porumb din cutie
- 100 g. masline
- 2 linguri Univer
Mod de preparare
Blat:
Faina,oul,uleiul,laptele,apa,sarea si zaharul se amesteca pana se omogenizeaza,obtinandu-se un aluat moale.
Se lasa aluatul sa se odihneasca si se pregatesc ingredientele pentru pus deasupra.
Intr-o tava cam de dimensiunile 22/32cm punem hartie de copt.
Se unge hartia cu putin ulei.
Aluatul se pun in tava si se intinde cu mana,prin presare.
Deasupra punem o lingura cu Univer si apoi toate celelalte ingrediente (salam,ciuperci,porumb,masline).
Deasupra se pune cascaval ras.
Se da la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos .
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat crocant" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (27)
|