Pizza cu carnaciori si miez de lapte

Postat de simona72 in Pizza
19 Sep 2013 | 3105 vizualizari
Pizza cu carnaciori si miez de lapte

Ingrediente

pt aluat:

  • 100 ml apa calduta
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 200 gr faina
  • 1/2 cub mic de drojdie proaspata

pt umplutura:

  • 150 gr cascaval
  • 1-2 carnaciori(depinde de marimea lor si de tava in care faceti pizza)
  • 8 buc miez de lapte

pt sos:

  • 1 cescuta suc de rosii
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita zahar
  • un stro de sos iute
  • un praf de piper proaspat macinat
  • 1 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare

 Pt aluat:punem ingredientele in masina de paine in ordinea enumerata mai sus, lasam masina sa framante aluatul, il lasam la dospit 15 minute.

Tigaia Lionese achizitionata din camara am uns-o cu un strop de ulei si am asezat aluatul in tigaie, intinzand-ul frumos cu mainile.

Pt sos: am amestecat toate ingredientele scrise mai sus, mai mult s-au mai putin, dupa gust. Am pus 2-3 linguri din sos peste blat, l-am intins cu o lingura pe toata suprafata, am adaugat cascaval ras deasupra, feliute de carnaciori si bucatele de miez de lapte. Se da la cuptorul incins la 180 grade pt 15 minute. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carnaciori si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Minipizza

Postat de merisor67

Minipizza

Pentru aluat:  intr-un bol, frecam drojdia cu zaharul pana la lichefiere, adaugam laptele caldut in care am dizolvat un varf lingurita de sare, apoi incepem sa incorporam faina. Infainam...

Citeste continuarea

Pizza Margherita

Postat de Bucataras

Pizza Margherita

1. Intr-un bol incapator, pune zaharul, drojdia si apa si amesteca bine pana se topesc zaharul si drojdia. 2. Pune apoi faina si framanta. Cand au inceput sa dispara cocoloasele, pune si sarea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.09.2013, 10:35
la 19.09.2013, 10:35
Faină tigaia E specială pentru pizza????
la 19.09.2013, 10:40
la 19.09.2013, 10:41
nu e speciala pt pizza...e speciala ca poate fi bagata in cuptor, este usurica, adica nu f grea ca si cele din fonta, dar seamana cu cele din fonta.nu se lipeste, nu este pretentioasa si este de o persoana...Buna reclama???
la 19.09.2013, 10:45
bună, bună!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking