Pizza cu carnati

Postat de bylaura in Pizza
6 Oct 2013 | 3072 vizualizari
Pizza cu carnati

Nu-i poti rezista !

Ingrediente

  • 400 gr. faina
  • 200 ml apa calda
  • 25 gr drojdie
  • 100 ml. ulei
  • 1/2 lingurita rasa cu sare
  • un varf lingurita zahar
  • +
  • ketchup
  • 200 gr cascaval
  • 4 carnati semiafumati
  • 1 ceapa rosie
  • 1 rosie
  • masline negre
  • 1/2 ardei gras
  • 1 lingurita oregano

Mod de preparare

Se amesteca drojdia cu sarea si zaharul pana devine lichida, apoi se toarna in mijlocul bolului cu faina.

Se adauga apa calda si se framanta bine, impreuna cu uleiul turnat cate putin.

Este gata cand coca nu se mai lipeste de maini sau bol, si se lasa la crescut 30 min., acoperita cu un prosop.

Se da cascavalul pe razatoare, se taie rondele ceapa, rosia si carnaciorii, iar maslinele si ardeiul gras, fasii subtiri.

Se intinde aluatul si se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. 

Se unge blatul cu ketchup si se presara 100 gr. cascaval, apoi carnatii, legumele, restul de cascaval si oregano. Se lasa in cuptorul preincalzit, 20 min.  

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cornuri aperitiv

Postat de mirela0911

Cornuri aperitiv

Intr-un bol se cerne faina. Se face o gropita in mijloc si se pune drojdia zdrobita. Se presara zaharul si apoi cam 100 ml lapte caldut. Se amesteca usor drojdia, apoi se lasa sa se...

Citeste continuarea

Pizza cu coronita de carnati

Postat de oanapl

Pizza cu coronita de carnati

Pregatesti un blat pufos: freci drojdia cu zaharul pana la lichefiere, adaugi laptele caldut in care ai dizolvat sarea si o mana de faina. Omogenizezi, acoperi vasul si lasi la crescut 10 minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.10.2013, 22:03
la 06.10.2013, 22:14
place!
la 06.10.2013, 22:20
Mc Motan, Medi
la 06.10.2013, 22:43
imi place
la 06.10.2013, 22:44
Chiar ca e buna

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking