Ingrediente
- 400 g faina
- 15 g drojdie
- 1 lg de zahar
- sare
- 300 ml apa calda
- 6 lg de ulei de masline + 2lg pentru uns
- 100 g emental
- 8 cepe mari
- 160 g ton in conserva
- 15-20 capere
Mod de preparare
1.Intr-un bol am pus faina,in mijloc am pus drojdia,zaharul,sarea,apa si am inceput sa framant.La sfarjit am pus uleiul,am continuat sa framant si am lasat la crescut.
2.Intre timp am curatat cepele,le-am taiat rondele si le-am pus la calit,cu sare si capere,acoperit cu capac.Nu trebuie sa se faca de tot ceapa,ca se mai face si la cuptor.
3.Am incins cuptorul la 180°,am uns tava si am intins aluatul.Am dat pe razatoare emental si l-am pus peste aluat,am intins si ceapa,am surs tonul din conserva,l-am faramitat cu ajutorul unei furculita si l-am pus peste ceapa.
4.Am dat tava la cuptor pentru 30 de minute la 180.
Serviti calda sau rece.Pofta buna!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ceapa si ton" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|