Pizza cu ce-ti place

Postat de amalia01 in Pizza
25 Sep 2013 | 1757 vizualizari
Pizza cu ce-ti place

Nu am agreat niciodata ideea de "cu de toate"...prefer varianta "cu ce-ti place"...si mie imi plac porumbul,ciupercile ,cascavalul si ketchup-ul...Asa ca...

Ingrediente

Blat:

  • 1 cana apa calduta,
  • 1 praf de sare,
  • 100 g unt,
  • 10 g drojdie,
  • faina cat cuprinde

Umplutura:

  • 250 g sunca de pui taiata cubulete
  • 100 g salam de casa
  • 200 g cascaval ras
  • 1 conserva de ciuperci
  • ketchup UNIVER
  • 1 ardei gras verde
  • 1 conserva de porumb boabe
  • masline negre

Mod de preparare

Aluat:

-  se pune drojdia într-un pahar înalt sau o crăticioară împreună cu sarea, zahărul, două linguri de făină şi aproximativ 100 ml de apă calduţă,într-un loc cald,pentru 15 minute

- se cerne făina, dacă e cazul, şi se adauga maiaua şi uleiul ;se frământa, din exterior spre interior, adăugând încet apă călduţă,  timp de 10 minute, pentru ca drojdia şi restul ingredientelor să  se amestece bine;aluatul trebuie să fie elastic, relativ moale, cât să se ia de pe mână;

- se pune aluatul la dospit, acoperit, la loc cald şi se lasa minim 30 de minute;

- se intinde cu sucitorul ,apoi se aseaza in tava in care ai pus hartie pentru copt si se mai lasa la dospit 10 minute;

Umplutura:

- se unge aluatul cu ketchup

- apoi se presara uniform toate ingredientele enumerate;

- se decoreaza cu masline si se portioneaza

Se da la cuptor pentru 30 minute si se serveste imediat cu ketchup UNIVER

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ce-ti place" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza cu Blat de Conopida

Postat de BakeUpArtist

Pizza cu Blat de Conopida

Reteta aceasta este pentru o pizza de 28 de cm diametru.  Blat de conopida - Spălați conopida, rupeți buchetele mici și mărunțiți la robotul de bucătărie; - Puneți conopida...

Citeste continuarea

Pizza rapida

Postat de merisor67

Pizza rapida

Pentru blat:  frecam oul cu sarea si zaharul, adaugam ketchup-ul, uleiul, laptele si faina cu praful de copt. Omogenizam si rasturnam intr-o forma rotunda cu diametrul de 30 cm, unsa in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.09.2013, 10:03
buna
la 25.09.2013, 10:09
la 25.09.2013, 10:16
la 25.09.2013, 10:43
Chiar ca imi place
la 25.09.2013, 12:08
Imi place cu ce ai facut-o!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking