Pizza cu gorgonzola picanta

Postat de Valclaudia in Pizza
25 Sep 2013 | 3064 vizualizari
Pizza cu gorgonzola picanta

pizza mea preferata ;)

Ingrediente

Pentru aluat:

  • Faina neagra 100 gr
  • Fulgi de ovaz 20 gr.
  • Sare dupa gust
  • ¼ pachetel drojdie
  • Apa calduta 100 ml
  • Putin zahar
  • 1 lingurita rozmarin uscat

Pentru topping:

  • Ketchup Univer iute
  • 50 gr porumb dulce
  • cca 70 gr. gorgonzola picanta
  • cca 50 gr. cascaval ras
  • 6-7 masline
  • busuioc uscat
  • cateva rosii cherry

Mod de preparare

Aluatul se prepara simplu, amestecand toate ingredientele.

Nu se lasa la dospit, se intinde pe masa de lucru o foaie de marimea formei in care dorim sa coacem pizza.

Aluatul se unge cu ketchup Univer, apoi se decoreaza cu rosii cherry, porumb dulce, masline, gorgonzola iar la final presaram cascavalul ras si busuiocul uscat.

Dam tava la copt la temperatura ridicata pana se rumeneste frumos si aluatul devine crocant.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu gorgonzola picanta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza cu somon

Postat de comanligia

Pizza cu somon

Se face maiaua,drojdia se desface intr-un bol in putina apa calduta si putin zahar,se lasa la caldura sa creasca cateva minute. Apoi intr-un castron mai mare se pune faina,in mijloc se pun...

Citeste continuarea

Pizza Expres

Postat de vio_dreams

Pizza Expres

Dizolvam drojdia uscata si zaharul cu cateva linguri de apa calduta, adaugam si 2 linguri faina si omogenizam pana obtinem o maia pe care o punem la dospit . O lasam pana isi dubleaza volumul ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.09.2013, 21:11
Piiiizaaaaa !!! buna buna
la 25.09.2013, 21:16
Ce buna
la 25.09.2013, 21:18
Place mult preferata asta a ta!!!
la 25.09.2013, 21:19
la 25.09.2013, 21:21

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking