Pizza cu masline

Postat de blue65 in Pizza
15 Oct 2013 | 2621 vizualizari
Pizza cu masline

pentru iubitorii de masline

Ingrediente

  • Pentru aluat
  • 250g faina
  • un varf de cutit zahar
  • un praf de sare
  • jumatate de cub drojdie proaspata
  • 50ml lapte
  • 70ml apa
  • 2linguri ulei de masline
  • Umplutura
  • ketchup Univer dulce
  • busuioc
  • un cabanos
  • 1 buc rosie
  • 200g masline
  • 120g mozzarela

Mod de preparare

se pune faina in castron, peste care se adauga sarea, zaharul, drojdia inmuiata in putina apa calda;

se framanta bine cu apa si lapte;

se adauga uleiul de masline si se mai framanta putin, dupa care se lasa aluatul la crescut aproximativ 10minute, timp in care se taie mozzarela cuburi, rosia felii, cabanosul, maslinele in doua(se scot samburii);

se intinde foaia, se inteapa cu furculita, se unge cu ketchup, se adauga mozzarela, rosia, cabanosul, maslinele si busuiocul;

se da la cuptor aproximativ 15minute la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu masline" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de mini pizza pe paine

Postat de Bucataras

Reteta de mini pizza pe paine

Iata cum se prepara Reteta de mini pizza pe paine Tăiați bagheta pe jumătate în două, pe lungime, și așezați-le într-o tavă de copt, tapetată cu hârtie de copt....

Citeste continuarea

Pide cu carne tocata (pizza turceasca)

Postat de rocsi_1612

Pide cu carne tocata (pizza turceasca)

Aluatul: Intr-un pahar turnati putin din apa calduta, drojdia si zaharul. Amestecati si lasati 5 minute deoparte. Faina cernuta o amestecati cu sarea. Adaugati drojdia, amestecati cu o paleta,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.10.2013, 13:10
Buna
la 15.10.2013, 13:57
multumesc
la 15.10.2013, 16:09

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking