Pizza cu mortadella, ciuperci si oua

Postat de madi_marin in Pizza
26 Sep 2010 | 7473 vizualizari
Pizza cu mortadella, ciuperci si oua

Ingrediente

Blat :

  • 250 g faina
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • sare
  • zahar
  • 100 - 125 ml apa calda
  • 2 linguri ulei

Umplutura:

  • 3 felii de mortadella
  • 2 felii sunculita taraneasca
  • masline fara samburi
  • 150 g ciuperci
  • 150 g cascaval
  • 4 oua
  • pasta de tomate
  • condimente aromate pentru pizza
  • ulei

Mod de preparare

Se prepara aluatul pentru blat : se amesteca intr-un castron toate ingredientele si se framanta un aluat care nu se mai lipeste de mana. Daca mai e nevoie se mai adauga putina faina. I se da forma de bila si se lasa la crescut la loc caldut pana pregatim ingredientele pentru umplutura.

Mortadella si sunculita taraneasca se taie fasii mai mari, maslinele se taie marunt, ciupercile se lasa intregi daca sunt mici, daca nu....se taie, iar cascavalul se da pe razatoarea cu ochiuri mici.

In tava mare de cuptor tapetata cu hartie de copt se pune aluatul intins in foaie rotunda, se unge cu ulei si pasta de tomate,se pune un strat de cascaval ras,  se presara deasupra ierburi aromate, se pun fasiile de mezel, maslinele, ciupercutele, iar cascaval ras si deasupra se sparg cu grija ouale. Se da tava la cuptor pana ce ouale s-au inchegat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu mortadella, ciuperci si oua" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pide cu carne tocata (pizza turceasca)

Postat de rocsi_1612

Pide cu carne tocata (pizza turceasca)

Aluatul: Intr-un pahar turnati putin din apa calduta, drojdia si zaharul. Amestecati si lasati 5 minute deoparte. Faina cernuta o amestecati cu sarea. Adaugati drojdia, amestecati cu o paleta,...

Citeste continuarea

Pizza Quattro Stagioni cu blat Alka Pizza Casei

Postat de Bucataras

Pizza Quattro Stagioni cu blat Alka Pizza Casei

Se intinde ketchup-ul pe blatul de pizza; Se da cascavalul pe razatoare si se pune peste; Se adauga sunca pe o parte a pizzei (pe un triunghi); Se taie ciupercile rondele subtiri...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.09.2010, 10:30
la 26.09.2010, 10:43
Madi, intr-o jumatate de ora sunt la tine.................
la 26.09.2010, 10:45
Gouda, Medi.....va astept pe amandoua la o felie de pizza......
la 26.09.2010, 10:52
Madi,si pe mine,ca vin si eu.
la 26.09.2010, 11:07
Silvioara....si pe tine....cu mare drag....

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking