4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Parma este renumit pentru produsele alimentare sale si traditie bogata gastronomice: Parmigiano Reggiano branza (de asemenea produsa in Reggio Emilia), Prosciutto di Parma (sunca de Parma). Parma sustine de mai multe feluri de mancare paste umplute ca "tortelli d'erbetta" si "anolini in bulion". Stiati ca ? : un locuitor din Parma se numeste un Parmigiani.
Ingrediente
Mod de preparareAm folosit masina de paine : program aluat. Se pune faina, drojdia diluata cu apa calda, uleiul si sarea. După 1 oră si 50 minute aluatul este gata. Se presara masa cu faina, se intinde foaie si se pune in tava unsa. Peste aluat se pune sosul de rosii de casa (l-am mixat inainte) vezi reteta aici Adăugați mozzarella, puneti jambonul de Parma si presarati mult cascaval ras. Puneti în cuptorul incins pentru 20-30 minute. Simplu si bun.....
Pofta Buna!!!!! Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca de Parma" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de RuxyRux
Framantam un aluat din ingredientele pentru blat, formam o bila pe care o vom cresta adanc in forma de cruce si lasam acoperit la loc caldut pentru 45 de minute sa creasca frumos. Pregatim...
Citeste continuareaPostat de ctlina
Am folosit masina de paine : program aluat. Se pune faina, drojdia diluata cu apa calda, uleiul si sarea. După 1 oră si 50 minute aluatul este gata. Se presara masa cu faina, se intinde...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|