Ingrediente
- 500 gr cartofi.
- 2 oua.
- 20 gr unt.
- 100 gr mozzarela.
- 3 linguri parmezan ras.
- jambon.
- sunca(pancetta).
- salam uscata(Napoli sau Milano).
- piper.
- 50 gr fetta.
- pesmet.
Mod de preparare
Cartofii se curata ,se spala ,se taie cuburi si se pun la fiert. Intre timp se pregatesc restul ingredientelor ,se taie cuburi ,salamul,jambonul,sunca si mozzarela.
Cand cartofii sunt fierti se scot din apa ,se pun intr-un vas si se pregatesc ca pentru pireu, se adauga untul si se amesteca pana se topeste,dupa care se incorporeaza ouale,unul cate unul,se adauga si restul ingredientelor, amestecand bine, se potriveste de sare (doar daca este necesar) si pier.Compozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu unt si pesmet,deasupra se presoara pesmet si se pun catvea felii subtiri d eunt.Se da la cuptor la 180°-200° pentru 15-20 minute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra ""Pizza" de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|