Pizza Shaorma
Postat de panacris
In recipientul masinii de paine se pune apa, faina cernuta, sarea, zaharul, uleiul și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se programeaza aparatul...
Citeste continuareaPrecizez nu este o pizza clasica si reteta este originara din zona de sud a Italiei, mai precis Salerno, regiunea Campania. Despre reteta va pot spune, este destul de rapida si va poate ajuta sa faceti curat prin frigider :D
Ingrediente
Mod de preparareCartofii se curata ,se spala ,se taie cuburi si se pun la fiert. Intre timp se pregatesc restul ingredientelor ,se taie cuburi ,salamul,jambonul,sunca si mozzarela. Cand cartofii sunt fierti se scot din apa ,se pun intr-un vas si se pregatesc ca pentru pireu, se adauga untul si se amesteca pana se topeste,dupa care se incorporeaza ouale,unul cate unul,se adauga si restul ingredientelor, amestecand bine, se potriveste de sare (doar daca este necesar) si pier.Compozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu unt si pesmet,deasupra se presoara pesmet si se pun catvea felii subtiri d eunt.Se da la cuptor la 180°-200° pentru 15-20 minute. Pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra ""Pizza" de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|
Postat de panacris
In recipientul masinii de paine se pune apa, faina cernuta, sarea, zaharul, uleiul și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se programeaza aparatul...
Citeste continuareaPostat de alba_zori
Daca vrem mai multe pizze cand sunt oaspeti dublam cantitatea. Prepararea este din inainte de pranz ca sa fie gata seara la venirea oaspetilor,asadar sa ne punem pe treaba: 1. Intr-un bol punem...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|