Ingrediente
- 3 cani de faina
- 1 cub de drojdie
- 25 g unt
- 1 cana lapte cald
- 1/2 lingurita zahar
- 2 lingurite sare
- 2 linguri ulei
- 5 felii branza topita
- 2 linguri branza rasa
- 50 g cascaval
- 300 g carne(in cazul meu muschi de porc)
- 6 rosii micute
- masline fara samburi
- ardei gras rosu si galben
- 2 linguri ketchup dulce
Mod de preparare
Pentru aluat : am pus faina intr-un lighean.Am facut o gaura in faina si am pus acolo sarea,zaharul,drojdia si cubuletul de unt.Am turnat laptele cald impreuna cu cele 2 linguri de ulei, putin cate putin si am framantat un aluat nelipicios.Am acoperit aluatul cu un prosop curat si l-am lasat asa pana cand am terminat de taiat rosiile, carnea si ardeii.
Am uns tava cu unt si am tapetat-o cu faina,dupa care am intins aluatul in ea. Cu ajutorul unei linguri,am uns aluatul cu ketchup,apoi am inceput sa aranjez celelalte ingrediente:branza topita,carnea,rosiile,ardeii,maslinele,branza rasa si cascavalul.
Am dat la cuptorul preincalzit 180° cam 20-25 min.Am servit-o fierbinte cu ketchup picant.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (30)
|