Pizza din aluat cu masline si fulgi de ovaz

Postat de Valclaudia in Pizza
13 Mai 2016 | 3204 vizualizari
Pizza din aluat cu masline si fulgi de ovaz

Ingrediente

Aluat:

  • 200 gr. faina semi
  • 50 gr.tarate de ovaz
  • 1/4 cubulet de drojdie
  • putina sare
  • 1/2 lingurita zahar tos
  • 125 ml apa calduta
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri masline taiate bucatele

Topping:

  • 4 linguri mari ketchup de casa
  • 2 felii cascaval feliat
  • 150 cascaval ras
  • cateva masline Kalamata
  • 8 triunghiuri branza topita
  • 1 ardei kapia rosu
  • putin oregano uscat

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Drojdia se pune intr-un castron impreuna cu putina sare si 1/2 lingurita zahar.

Amestecam pena se lichefiaza drojdia.

Adaugam apoi bucatelele de masline, apa calduta, fulgii de ovaz. Amestecam.

Adaugam la final faina semi, framantam un aluat elatic in care incorporam 2 linguri ulei de masline.

Impartim aluatul in doua, apoi ungem doua tavi rotunde cu ulei, intindem cu degetele aluatul in tavi.

Ungem aluatul cu ketchup de casa, asezam masline, bucati de ardei kapia,cascavalul feliat,  bucati de branza topita.

La final presaram cascaval ras si putin oregano uscat.

Dam tavile la cuptor pentru 15 minute la 200 grade, folosim functia de coacere cu ventilatie.

Scoatem pizza coapta din cuptor, portional si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza din aluat cu masline si fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pizza Shaorma

Postat de panacris

Pizza Shaorma

In recipientul masinii de paine se pune apa, faina cernuta, sarea, zaharul, uleiul și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se programeaza aparatul...

Citeste continuarea

Pizza cu trei feluri de brânză

Postat de iri_love

Pizza cu trei feluri de brânză

Aluatul: Drojdia se sfărâmă,  peste care se adaugă zahăr, un praf de sare și 3 linguri de faină.  Peste acestea se adauga paharul de apă  călduță,  se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.05.2016, 18:49
buna, buna!
la 13.05.2016, 19:16
Ce blat bun !
la 13.05.2016, 19:27
buna pizza
la 13.05.2016, 19:42
pizzaaaaaaaaaaaaa
la 13.05.2016, 20:23

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking