Ingrediente
- Aluat congelat
- 50 g. prosciutto
- 50 g. ciuperci
- 50 g. porumb
- 50 g. cascaval
- 1/2 ardei gras
- ketthup
Mod de preparare
Lasă aluatul la decongelat.
Pregatește ingredientele pentru umplutură.
Rade cașcavalul pe răzătoarea mică.
Taie grosier prosciutto.
Ciupercile taiate grosier.
Taie ardeiul julien.
Scoate porumbul din conservă si lasă-l la scurs.
Întinde aluatul sub forma ovală,cât de cât;)
Unge aluatul cu ketchup.
Presară pe aluat celelalte ingrediente ,toate pe o singură jumătate.
Deasupra presară cașcaval .
Acoperă cu blatul care nu are ingrediente pe el.
Apasă marginile ușor,pentru a nu ieși compoziția.
Pune pizza intr-o tavă tapetată cu folie de copt.
Dă tava la cuptorul preîncălzit la 160 grade până se rumenește .
Cu 5 minute înainte de a scoate pizza din cuptor,scoate tava si presara cașcaval peste aluat.
Servește după dorință cu sau fără kethup.
Unge blatul cu kethup
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza împăturită" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|