Pizza împăturită

Postat de Bunica in Pizza
9 Iul 2015 | 3514 vizualizari
Pizza împăturită

Când frământ aluat de pâine iau o bucată și o pun în congelator.Astfel am la îndemână aluat de pizza când am nevoie;) Așa am făcut și de data aceasta.

Ingrediente

  • Aluat congelat
  • 50 g. prosciutto
  • 50 g. ciuperci
  • 50 g. porumb
  • 50 g. cascaval
  • 1/2 ardei gras
  • ketthup

Mod de preparare

Lasă aluatul la decongelat.

Pregatește ingredientele pentru umplutură.

Rade cașcavalul pe răzătoarea mică.

Taie grosier prosciutto.

Ciupercile taiate grosier.

Taie ardeiul julien.

Scoate porumbul din conservă si lasă-l la scurs.

Întinde aluatul sub forma ovală,cât de cât;)

Unge aluatul cu ketchup.
Presară pe aluat celelalte ingrediente ,toate pe o singură jumătate.

Deasupra presară cașcaval .

Acoperă cu blatul care nu are ingrediente pe el. 

Apasă marginile ușor,pentru a nu ieși compoziția.

Pune pizza intr-o tavă tapetată cu folie de copt.

Dă tava la cuptorul preîncălzit la 160 grade până se rumenește .

Cu 5 minute înainte de a scoate pizza din cuptor,scoate tava si  presara cașcaval peste aluat.

Servește după dorință cu sau fără kethup.

 

Unge blatul cu kethup 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza împăturită" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pizza interactiva pentru copiii mofturosi

Postat de Lia1

Pizza interactiva pentru copiii mofturosi

Preparati Aluatul de pizza clasic Protejati cu hartie de copt o tava de aragaz de cca 30x30cm, eu am tava mai mare si am copt deodata si figurinele. Voi puteti sa faceti o portie mai mica de...

Citeste continuarea

Pizza cu chorizo

Postat de rocsi_1612

Pizza cu chorizo

Aluatul: Cerneti faina intr-un bol, faceti o adancitura in mijloc. Puneti drojdia sfaramata, zaharul si putina apa calduta. Lasati 15 minute sa creasca drojdia, apoi incepeti si amestecati....

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.07.2015, 14:03
mmm... delicatesa
la 09.07.2015, 14:06
buna buna
la 09.07.2015, 14:10
Vin la masa!
la 09.07.2015, 14:10
la 09.07.2015, 14:30
vai ce bunatate!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking