Pizza împăturită

Postat de Bunica in Pizza
9 Iul 2015 | 3506 vizualizari
Pizza împăturită

Când frământ aluat de pâine iau o bucată și o pun în congelator.Astfel am la îndemână aluat de pizza când am nevoie;) Așa am făcut și de data aceasta.

Ingrediente

  • Aluat congelat
  • 50 g. prosciutto
  • 50 g. ciuperci
  • 50 g. porumb
  • 50 g. cascaval
  • 1/2 ardei gras
  • ketthup

Mod de preparare

Lasă aluatul la decongelat.

Pregatește ingredientele pentru umplutură.

Rade cașcavalul pe răzătoarea mică.

Taie grosier prosciutto.

Ciupercile taiate grosier.

Taie ardeiul julien.

Scoate porumbul din conservă si lasă-l la scurs.

Întinde aluatul sub forma ovală,cât de cât;)

Unge aluatul cu ketchup.
Presară pe aluat celelalte ingrediente ,toate pe o singură jumătate.

Deasupra presară cașcaval .

Acoperă cu blatul care nu are ingrediente pe el. 

Apasă marginile ușor,pentru a nu ieși compoziția.

Pune pizza intr-o tavă tapetată cu folie de copt.

Dă tava la cuptorul preîncălzit la 160 grade până se rumenește .

Cu 5 minute înainte de a scoate pizza din cuptor,scoate tava si  presara cașcaval peste aluat.

Servește după dorință cu sau fără kethup.

 

Unge blatul cu kethup 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza împăturită" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza prosciutto e funghi

Postat de Bucataras

Pizza prosciutto e funghi

Pune 3 linguri de sos de pizza pe blat; Da mozzarella pe razatoare si pune-o deasupra; Taie prosciutto fasii si asaza-le deasupra; Taie ciupercile subtire si adauga-le peste;...

Citeste continuarea

Pizza Margherita cu blat de conopida

Postat de JulyCris

Pizza Margherita cu blat de conopida

Decupam conopida de frunze si desfacem buchetelele. Le spalam si le scurgem de excesul de apa. Le bagam in robotul de bucatarie si le blenduim bine,apoi punem conopida pe hartie de copt,intindem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.07.2015, 14:03
mmm... delicatesa
la 09.07.2015, 14:06
buna buna
la 09.07.2015, 14:10
Vin la masa!
la 09.07.2015, 14:10
la 09.07.2015, 14:30
vai ce bunatate!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking