Pizza meditaraneana

Postat de sufletista in Pizza
19 Sep 2013 | 2254 vizualizari
Pizza meditaraneana

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 1/2 cub drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • apa calduta

Umplutura

  • 1 ceapa
  • 1-2 rosii
  • 1 ou
  • cascaval
  • salam/sunca
  • sare
  • piper
  • oregano
  • masline
  • ketchup univer

Mod de preparare

Se amesteca faina cu sarea,zaharul,se face gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in apa calduta,incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta,trebuie sa rezulte o coca nelipicioasa si elastica,se acopera si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.

Se intinde coca intr-o foaie de cca 1 cm grosime,se unge cu ketchup,adaugam  oul batut,ceapa taiata rondele,sunca taiata fasii,rosiile taiate felii,adaugam sare,piper si oregano dupa gust,maslinele si cascaval ras deasupra,

Dam la cuptorul incalzit cca 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza meditaraneana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza cu spanac si sos Alfredo

Postat de mirela0911

Pizza cu spanac si sos Alfredo

Blatul: Pentru aluat m-am folosit de masina de paine cu programul pentru pizza. In caz contrar, din ingredientele enumerate se framanta un aluat omogen si elastic. Cat timp sta aluatul la dospit...

Citeste continuarea

Pizza cu legume mexicane, bacon si mozzarella

Postat de merisor67

Pizza cu legume mexicane, bacon si mozzarella

Pentru aluat , cernem făina într-un bol, facem o adâncitură la mijloc și punem acolo drojdia și zahărul. Turnăm laptele călduț peste drojdie și zahăr și le amestecăm cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.09.2013, 09:45
Delicioasa
la 19.09.2013, 09:46
buna
la 19.09.2013, 09:47
Super!!
la 19.09.2013, 09:47
la 19.09.2013, 09:51

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking