Pizza cu branza

Postat de Dya in Pizza
20 Sep 2013 | 3347 vizualizari
Pizza cu branza

Ingrediente

  • Pentru aluat ne sunt necesare:
  • 500-600 gr de faina
  • 2-3 linguri ulei
  • 25 gr de drojdie
  • o lingurita cu zahar
  • 250 ml apa calduta
  • o lingurita cu oregano (uscat)
  • o lingurita cu sare sau dupa gust
  • Pentru compozitie avem nevoie de:
  • 300 gr casacval
  • 100 gr masline fara samburi
  • 400 gr branza (amestec de cas de oi si cas de vaci)
  • 2-3 lg cu pasta de rosii/bulion
  • 1 lingura cu busuioc uscat
  • Pentru servire:
  • ketchup iute Univer

Mod de preparare

Faina cernuta o amestecam cu oregano, sarea si zaharul, iar in mijloc formam o adancitura in care turnam putina apa calduta si punem drojdia. O lasam sa dospeasca cam 10-15 minute, iar apoi incepem sa framantam aluatul cu ajutotul celor 2-3 linguri cu ulei. Acoperim vasul cu un servet de bucatarie si il lasam intr-un loc caldut pana isi dubleaza volumul.

Ungem tava cu putin ulei, asezam blatul, il ungem cu pasta de rosii si oregano si adaugam ingredientele astfel: un rand de cascaval, un rand de branza, amestec, iarasi casacval si apoi maslinele.  Deasupra adaugam putin ketchup si introducem tava la cuptor atat cat este necesar. Se serveste cu ketchup iute Univer. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pizza la capac

Postat de katty

Pizza la capac

Cernem faina intr-un castron.Facem o adancitura in care punem sarea, oregano, uleiul de masline si drojdia dizolvata,Turnam incet si restul de apa calda si framantam un aluat nelipicios pe...

Citeste continuarea

Pizza cu blat de dovlecel si branza

Postat de merisor67

Pizza cu blat de dovlecel si branza

Pornim cuptorul la 180 de grade C. Tocăm ceapa solzișori și o călim în untul topit, împreună cu usturoiul curățat și tăiat rondele. Când ceapa se pătrunde, adăugăm...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.09.2013, 15:38
Buna pizza ta Dya Toata lumea face,numai eu nu
la 20.09.2013, 15:40
excelenta!
la 20.09.2013, 15:41
o felie mica,mica
la 20.09.2013, 15:41
Pai de ce nu?! Eu am facut aseara 4 pizza mai micute, am niste tavite facute de tatal meu numai bune! Multumesc
la 20.09.2013, 15:43
Multumesc Corina!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking