Ingrediente
- aluat de pizza (1/2 foaie)
- 200g cascaval Delaco
- 100g cascaval Delaco afumat
- 100g branza de burduf
- 100g telemea putin sarata
- 50g salam crud uscat
- khetchup UNIVER
- oregano
- piper
Mod de preparare
Aluatul se lasa la dezghetat.
Se unge o tava cu ulei, se taie 1/2 din aluat si se pune in tava potrivind cu mana sa acopere toata tava.
Se unge cu ketchup Univer pe toata suprafata.
Se presara oregano si piper.
Salamul se feliaza subtire si se pune in tava.
Se rade un strat subtire de cascaval pe toata suprafata.
Se imparte din ochi tava in patru si in fiecare parte se pune cate un fel de branza sau cascaval, rase sau sfaramate.
Deasupra se mai rade un strat de cascaval.
Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 15-20 minute.
Este gata cand se rumeneste frumos.
Se consuma cu ketchup UNIVER si o bere rece!
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza quatro formaggi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (36)
|