Pizza rapida cu mult cascaval

Postat de corina241 in Pizza
9 Ian 2011 | 6989 vizualizari
Pizza rapida cu mult cascaval

Ingrediente

Blatul de pizza:

  • 250 faina
  • 1 ou
  • 1 lingura de ulei
  • 1/2 cubulet de drojdie proaspata
  • 150 ml lapte caldut
  • sare

Topping:

  • salam picant
  • kaiser afumat
  • 2 oua
  • sos de rosii
  • 350 g cascaval
  • masline

Mod de preparare

Pentru aluat:Intr-un castron punem faina,improvizam o mica adancitura in care presaram cateva cristale de zahar,1/2 lingurita de sare,punem oul,laptele caldut in care am dizolvat drojdia si incepem sa framantam.Treptat incorporam si uleiul,framantand in continuare.Coca obtinuta o intindem pe fundul tavii de aragaz si ungem cu sos de rosii.

Intr-un alt castronel batem ouale cu un praf de sare si apoi punem salamul si kaiserul taiate cubulete peste ele.Asezam totul peste blatul de pizza cu grija pentru a nu se scurge oul.Jumatatea din cantitatea de cascaval o punem in momentul cand am pus mezelurile si dam la cuptor(incins la 180°) pentru 15 minute.

Restul de cascaval ras il punem la sfarsit,apoi mai lasam totul inca 5 minute.

Maslinele le-am pus optional,pentru ca micile mele le-au scos din peisaj;)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rapida cu mult cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza cu branza

Postat de Dya

Pizza cu branza

Faina cernuta o amestecam cu oregano, sarea si zaharul, iar in mijloc formam o adancitura in care turnam putina apa calduta si punem drojdia. O lasam sa dospeasca cam 10-15 minute, iar apoi...

Citeste continuarea

Pizza cu "de toate "

Postat de Dea_Dea

Pizza cu "de toate "

Aluat: Faina si sarea se pun in castron. Drojdia se dizolva in putina apa calduta si se pune peste faina. Resul de apa se adauga pe rand, pana obtinem un aluat ce poate fi intins.La final se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2011, 21:31
ce bine arata!
la 09.01.2011, 21:32
Ieri am facut si eu,as mai manca o feliuta
la 09.01.2011, 21:38
bine arata Pizza ,pap si eu
la 09.01.2011, 21:51
la 09.01.2011, 21:52

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking