Pizza vegetariana cu blat de zucchini, preparata la tigaie

Postat de Bucataras in Pizza
12 Mar 2021 | 3048 vizualizari
Pizza vegetariana cu blat de zucchini, preparata la tigaie

O idee minunata pentru un mic dejun tarziu sau pentru o cina usoara: pizza vegetariana cu blat din zucchini, preparata la tigaie.

Ingrediente

  • 300 g zucchini
  • 1 ou
  • 2 linguri faina integrala de grau
  • Sare, piper
  • plante aromatice uscate: busuioc, oregano, cimbrisor
  • 2 lingurite mix de seminte: dovleac, floarea-soarelui, in, susan, chia, pin
  • 1 lingura ulei de masline
  • Topping pt pizza:
  • O mana de baby spanac
  • Felii de mozzarella
  • Rosii cherry

Mod de preparare

Da dovleceii pe razatoare si stoarce excesul de lichid.

Amesteca intr-un castron dovleceii cu oul, faina, semintele si condimentele.

Transfera compozitia intr-o tigaie cu ulei incins si distribuie uniform pe intreaga suprafata a tigaii.

Lasa la rumenit cam 5 minute la foc moale, apoi intoarce blatul cu grija pe partea cealalta.

Adauga frunzele de spanac, rosiile cherry taiate in jumatate, feliile de mozzarella, un praf de sare si putin chili.

Acopera tigaia cu un capac si lasa pentru inca 5-7 minute la gatit. Daca se mai formeaza lichid in timpul prepararii, scurge-l. 

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza vegetariana cu blat de zucchini, preparata la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza cu blat Good Food

Postat de gurita_ta2005

Pizza cu blat Good Food

Intr-un castron inalt, punem faina,drojdia, malaiul si sarea mare. Punem uleiul de masline, treptat punem apa si amestecam usor pana devine un aluat moale, se acopera si se da deoparte 15...

Citeste continuarea

Barcute cu branza - Pide - Pizza turceasca

Postat de Corina33

Barcute cu branza - Pide - Pizza turceasca

Pentru aluat : turnam faina si sarea intr-un bol. Drojdia o amestecam bine cu zaharul intr-o canita pana se lichefiaza. Topim untul in laptele caldut, apoi il turnam peste faina. Adaugam oul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.03.2021, 20:41
Ce colorata este!
la 12.03.2021, 21:21
la 12.03.2021, 21:52
Asa mai light de primavera
la 12.03.2021, 22:03
Uuu, ce bine arata!
la 12.03.2021, 22:18

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking