Tarta cu carne tocata

Postat de cristeena20 in Pizza
28 Mar 2015 | 7602 vizualizari
Tarta cu carne tocata

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 400 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • o lta zahar, putina sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 cana apa calduta
  • Umplutura:
  • 300 gr carne tocata (dupa preferinta)
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • 1 morcov mic
  • 1/2 ardei gras
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 chilli
  • 1/2 pahar vin alb
  • dafin, cimbru proaspat, oregano, sare, piper, boia dulce
  • ulei de masline
  • 1 lingura pasta de tomate; o lta pasta de gogosar
  • cascaval ras

Mod de preparare

Pregatim aluatul de pizza:

Amestecam drojdia cu zaharul si cu putina faina si turnam putina apa calda. Lasam sa dospeasca putin si apoi adaugam la faina si mai adaugam si uleiul amestecat cu apa ramasa si in care am dizolvat sarea. Framantam un aluat elastic si il lasam sa creasca putin.

Intr-o forma de tarta cu hartie de copt punem aluatul intins cu un sucitor si punem carnea tocata racita deasupra. Adunam putin la capete si presaram cu cascaval deasupra. Dam la cuptorul incins aprox 35-40 minute, pana e rumenita frumos deasupra si aluatul e copt.

Umplutura: 

Tocam ceapa fin si o punem la calit cu ulei de masline. adaugam si usturoiul si adaugam apoi morcovul razuit fin si ardeiul tocate marunt. Apoi adaugam carnea si ciupercile. Prajim bine si adaugam sare, piper, boia dulce, cimbru, dafin, oregano si turnam vin alb. Lasam sa scada bine vinul si apoi adaugam pasta de tomate si de ardei. Mai lasam 2-3 minute si dam deoparte sa se raceasca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Tarta cu carne tocata si legume

Postat de oanapl

Tarta cu carne tocata si legume

Se prepară mai întâi umplutura de carne tocată. Se pune uleiul la încins și se adaugă carnea tocată presărată cu sare, în prealabil și se amestecă intens...

Citeste continuarea

Tarta cu aluat fraged si carne tocata

Postat de eumimi

Tarta cu aluat fraged si carne tocata

Pregatim mai intai umplutura. Tocam ceapa marunt si o calim 6-7 minute in ulei incins. Adaugam carnea, sare, piper si lasam pe foc timp de 15-20 de minute. Scurgem zeama lasata de la carne si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.03.2015, 00:23
Ce buna umplutura
la 28.03.2015, 00:46
mmmm o bunatate
la 28.03.2015, 06:55
ce bine arata
la 28.03.2015, 08:07
Foarte buna!
la 28.03.2015, 08:19

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking