Ingrediente
- 2 pesti crap, eu am folosit 8 bucati fara cap si coada
- 3 cepe mari
- 300 ml suc de rosii
- 2 capatane de usturoi
- 1 leg patrunjel
- sare,piper
- 100 ml vin
- 1 lamaie
Mod de preparare
Pestele il curatam, spalam , il condimentam cu sare si piper pe fiecare parte si inauntrul lui punem cateva feliute de usturoi si il punem intr-o tava.
Curatam ceapa, o taiem julien,curatam usturoiul si il taiem rondele si patrunjelul il tocam marunt.
Intr-o tigaie se caleste ceapa cu putin ulei, punem vinul, sucul de rosii si potrivim de sare si piper.
Punem patrunjelul si usturoiul si asteptam sa se ingroase putin si il rasturnam peste peste, il introducem la cuptor pentru 30 min.
Se mai verifica din cand in cand si il mai stropim cu sosul din tava.
La final se pun feliute de lamie.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de crap" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (2)
|