Placinta cu branza dulce si ciocolata alba

Postat de Constelatialeu in Dulciuri
19 Noi 2016 | 3931 vizualizari
Placinta cu branza dulce si ciocolata alba

Am asteptat sa treaca nebunia cu deschidera magazinului Lidl in  urbea in care locuiesc....ca eu nu inteleg nebunia sa te imbulzesti  sa ce.....in fine...mi-am achizitionat cele trebuincioase pentru o placinta delicioasa....

Ingrediente

  • 400 gr foi placinta Bella
  • 1 kg branza de vaci Pilos
  • 100 gr ciocolata alba
  • 6 galbenusuri
  • stafide sultan, cate vreti, sa fie, sa se simta
  • 200 gr zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • esenta rom
  • 100 gr unt Pilos

Mod de preparare

Pregatim compozitia. Intr-un bol punem galbenusurile ( albusurile le bagam la congelator), sarea si zaharul si mixam foarte bine, apoi adaugam ciocolata rasa. Omogenizam, adaugam branza, stafidele si esenta de rom si amestecam bine, Punem untul sa se topeasca. Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt, impartim foile de placinta in asa fel sa formam mai multe straturi alternand cu umplutura. Asezam foaie, ungem cu unt topit, iar foaie ( am avut 11 foi , cate 3 si deasupra 2 foi ) uns cu unt topit si iar foaie, apoi umplutura, iar 3 foi unse una cate una, umplutura si tot asa pana terminam foile si umplutura. Ultimile 2 foi le maruntim, amestecam cu untul topit si le asezam deasupra. Bagam tava la cuptor, sub tava asezam un ibric cu apa. Lasam sa se coaca bine, pana ce se rumeneste frumos si trece testul scobitorii. Se scoate din cuptor se pudreaza cu zahar si se portioneaza daca n-ai rabdare. Eu n-am rabdare pentru ca imi place fierbinte.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza dulce si ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cozonac fara framantare

Postat de rocsi_1612

Cozonac fara framantare

Aluatul: Intr-un bol punem faina. Facem o gropita in mijloc, punem drojdia, 3-4 linguri lapte caldut si lasam sa dospeasca 15 minute la loc cald si ferit de curent. Adaugam ouale,...

Citeste continuarea

Reteta de cozonacei pentru Mosii de Toamna

Postat de Constelatialeu

Reteta de cozonacei pentru Mosii de Toamna

Iata cum se prepara Reteta de cozonacei pentru Mosii de Toamna Aluat : Am scos de seara ouale din frigider. Intr-un castron incapator am cernut faina, am presarat sarea pe margine, in mijloc am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.11.2016, 16:24
Aici ii de mine)
la 19.11.2016, 16:27
da di ce?))
la 19.11.2016, 16:32
Am venit sa ma rasfat aici. Dincolo....s-au bagat blondele in fata! pfffff...minca-le-as!
la 19.11.2016, 16:41
super
la 19.11.2016, 16:41
Ce smecherie pe capul tau Ditzane....

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking