4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Ingrediente
Mod de preparareCeapa se caleste in 1lingura de ulei, apoi adaugam carnea tocata, pasta de rosii si condimentele si lasam pana scade putin. Spanacul se stoarce bine pentru a elimina apa apoi se amesteca cu 4 linguri de faina. Morcovii se curata si se rad pe razatoarea mare apoi se calesc in 1 lingura de ulei. Impartim spanacul si separat carnea in 2 jumatati. Pregatim o tava pe care o ungem bine cu ulei, punem jumatate din spanac, presaram cascaval ras si 2 linguri de faina. Urmatorul strat este reprezentat din jumatate din compozitia de carne. Urmeaza un strat de morcovi peste care presaram 2 linguri de faina. Urmeaza al doilea strat de carne si la sfarsit punem restul din spanac. Deasupra presaram cascaval ras si dam la cuptor la 170 grade Celsius pentru aproximativ 40 de minute. Cand am scos placinta din cuptor am incercat sa tai ofelie, dar fiind foarte moale inca s-a deformat putin. Restul placintii l-am taiat patrate mai maricele dupa ce s-a mai racit putin si si-a mentinut forma foarte bine. Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne, morcovi si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de simona72
Aveti ingredientele la reteta de "Chiftelute in aluat". Aici va spun ca din toate cantitatile am oprit vreo 18 chiftele, pe care de data aceasta nu le-am prajit in cuptor, ci le-am dat...
Citeste continuareaPostat de gurita_ta2005
Se scoate cotorul de la varza murata si se scot cu grija foiile,se pun intr-un castron cu apa si se lasa cateva ore sau peste noapte. Ceapa se taie marunt si se pune la calit impreuna cu...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|