Placinta cu paste si ghebe

Postat de sufletista in Paste
29 Oct 2015 | 2650 vizualizari
Placinta cu paste si ghebe

Ingrediente

  • 500 g paste(penne)
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 2 cutii sardine in sos
  • 200 g ghebe fierte
  • 1 cutie rosii in suc
  • sare
  • piper
  • 5 foi de placinta
  • 100 g cascaval

Mod de preparare

Intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt in putin ulei de masline,cand devine transparenta adaugam ardeii tocati marunt si lasam sa se caleasca impreuna cca 3 min dupa care adaugam ghebele,sardinele cu tot cu sos,rosiile tocate impreuna cu sucul,sare si piper dupa gust amestecam si lasam sa fiarba cca 5 min.

Intr-o oala fierbem pastele in apa cu sare timpul indicat pe ambalaj,le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.dupa care le amestecam cu sosul.

Intr- o tava unsa cu ulei adaugam 3 foi de placinta unse cu ulei,adaugam pastele si deasupra adaugam cele 2 foi de placinta unse cu ulei.

Adaugam cascaval ras deasupra si dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu paste si ghebe" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste cu ciuperci in sos de iaurt si cascaval delaco

Postat de mirela0911

Paste cu ciuperci in sos de iaurt si cascaval delaco

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. La final se strecoara, se dau sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Intre timp, ciupercile se spala, se curata si se...

Citeste continuarea

Penne rigati cu broccolini si sprot afumat

Postat de mihaelar63

Penne rigati cu broccolini si sprot afumat

Pastele se fierb in apa clopcotita  cu sare , respectand instructiunile de pe ambalaj. Scurgeti pastele intr-o strecuratoare si le clatiti cu apa rece. Broccolini se pun...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.10.2015, 17:50
la 29.10.2015, 18:23
la 29.10.2015, 19:03
la 29.10.2015, 19:04
Ghebe, yummmmm!
la 29.10.2015, 19:10

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking