Plăcintă cu piure de castane și stafide

Postat de panacris in Dulciuri
26 Noi 2013 | 2786 vizualizari
Plăcintă cu piure de castane și stafide

Am achiziționat de ceva timp, un borcan de piure de castane îndulcit . În sfârșit i-a venit rândul:d Simplu și gustos;)

Ingrediente

  • foi de plăcintă de la Linco 1 pachet,
  • piure de castane 1 borcan,
  • stafide 100 g,
  • ulei ptr uns, cca, 100 ml,
  • iaurt cca. 500 ml,
  • zahăr avnilinat 2 plicuri.

Mod de preparare

Foile de plăcintă se ung fiecare în parte cu puțin ulei, apoi se suprapun câte trei. Piureul de castane îndulcit se amestecă cu stafidele. Foile suprapuse,  se ung cu amestecul de piure și stafide. Se rulează, apoi se așează într-o formă termorezistentă. La final se ung cu ulei, se adaugă iaurtul și se presară zahărul vanilinat. Plăcinta rulată se  pune la copt, cca. 35 de  minute la foc mediu.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Plăcintă cu piure de castane și stafide" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chec trufa de ciocolata

Postat de RuxyRux

Chec trufa de ciocolata

Am pus untul intr-un vas, pe foc mic, l-am topit usor, am adaugat ciocolata si am topit-o, am tras vasul de pe foc, am amestecat pana la omogenizare, apoi am pus laptele rece, treptat si am...

Citeste continuarea

Foietaj cu Nutella, Oreo si caju

Postat de caroline

Foietaj cu Nutella, Oreo si caju

Scoatem din timp pachetul cu foietaj din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei.  Intindem foietajul pe masa de lucru.  Cu un cutit bine ascutit impartim aluatul in doua...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2013, 21:19
ce bine arata
la 26.11.2013, 21:20
Mmmm
la 26.11.2013, 21:21
Vă asigur că e super aromată
la 26.11.2013, 21:25
Din asta n-am mâncat, recunosc, dar dacă aş fi chemat la o porţie
la 26.11.2013, 21:25
Bine ca ai salvat o bucatica!

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking