Placintele cu branza dulce

Postat de ramo_cata in Dulciuri
25 Aug 2011 | 4372 vizualizari
Placintele cu branza dulce

Ingrediente

  • 500 g  faina
  • 1 iaurt natural mare (sau un pahar 300-400 ml lapte batut)
  • 2 oua
  • praf de copt
  • zahar vanilat
  • un praf sare
  • zahar pudra
  • Pentru umplutura :
  • 400 g branza dulce 
  • 3 oua
  • zahar dupa gust
  • 1 pachet zahar vanilat

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat.

Se lasa cateva minute la odihnit cat se pregateste umplutura. Se amesteca toate ingredientele mentionate . Apoi se intinde o foaie de aluat si se fac placintele . Eu am folosit o forma ,conform fotografiilor ,dar se poate folosi un pahar pentru taierea aluatului iar pentru lipire o furculita.

Se pun la prajit in ulei incins. Se pun pe un servetel de hartie pentru a  absorbi uleiul .Apoi se pudreaza cu zahar .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placintele cu branzeturi - Reteta delicioasa si usor de facut

Postat de Constelatialeu

Placintele cu branzeturi - Reteta delicioasa si usor de facut

Cum se prepara Placintele cu branzeturi - Reteta delicioasa si usor de facut Aluat : Intr-un castron am cernut faina, am facut o adancitura in mijloc, am pus zaharul si drojdia, pe margini am...

Citeste continuarea

Placintele pufoase de toamna

Postat de nico_nico

Placintele pufoase de toamna

 Se amesteca drojdia uscata cu zaharul . Se adauga 1 lingura de faina si aproximativ 100 de ml. de lapte batut, la temperatura camerei; se lasa sa dospeasca drojdia, aproximativ 10 minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.08.2011, 07:33
waw cu branza vreau si eu
la 26.08.2011, 07:58
foarte bune
la 26.08.2011, 08:18
faine si bune
la 26.08.2011, 09:03
la 26.08.2011, 10:19
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , ce pofta mi-ai facuuuuuuuuut

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking