Ingrediente
- 500-600 gr ciuperci pleurotus
- 1 catel de usturoi
- Ulei de masline
- Otet
- Patrunjel verde
- Sare
Mod de preparare
Curatam ciupercile si le taiem coditele, apoi le stergem usor cu un prosop de bucatarie si le punem pe grill-ul incins.
Le intoarcem pe ambele parti si cand sunt gata le punem pe o farfurie si le presaram cu sare.
Intr-un mic bol punem ulei de masline(vreo 9-10 linguri), putin otet, usturoiul taiat felii si patrunjelul tocat si batem bine cu furculita pana se emulsioneaza bine.
In acest bol punem ciupercile si amestecam. Bineanteles ca trebuie sa gustam ca sa ne putem da seama daca mai trebuie sare, otet sau altceva.
Sper sa va fie pe plac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus pe gratar(la grill)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|