Ingrediente
- 5-6 pulpe de pui
- 1 ceapa mare
- 2 catei usturoi
- 1 cutie rosii bucati (400ml)
- 250 gr ciuperci
- 200 gr masline verzi (negre)
- 1 ardei gras
- 1 frunza dafin
- 1 lingurita cimbru
- 1 lingurita oregano
- ulei de masline
- sare, piper
Mod de preparare
Condimentam pulpele cu sare si piper si le sotam pana se rumenesc pe ambele parti in putin ulei de masline incins. Intre timp tocam ceapa, pisam usturoiul, taiem cubulete mici ardeiul si feliem maslinele. Daca pulpele sunt gata, le scoatem si le punem deoparte.
In acelasi ulei calim ceapa cateva minute, apoi adaugam si usturoiul si mai lasam circa 1 minut sa se caleasca impreuna. Adaugam ardeiul, ciupercile, maslinele, cutia de rosii, frunza de dafin, cimbrul si oregano, condimentam cu sare si piper. Lasam sosul pe foc mediu cam 15-20 minute, dupa care punem pulpele de pui intr-un vas termorezistent cu capac, le acoperim cu sosul de rosii si dam la cuptorul preincalzit circa 45 minute.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo alla Cacciatora" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|