Ingrediente
- pui sau gaina
- 2 morcovi
- 2/3 tulpini de telina
- 1 ceapa
- usturoi
- suc de rosii
- patrunjel
- rozmarin
- cimbru
- sare
- piper
- ulei
- un pahar vin alb
Mod de preparare
Puiul se taie bucati,se spala si se pune la prajit in putin ulei.Se prajeste 5 minute pe ambele parti.
Taiem marunt ceapa,usturoiul telina si morcovul.Eu am dat prin razatoare morcovul si usturoiul).
Se adauga la carne si se caleste vreo 5 minute.Se adauga vinul si se lasa sa sa evapore.Adaugam sucul de rosii ,punem capacul si lasam sa se fiarba 30/40 minute.
Adaugam si sare,piper rozmarin,cimbru.
Daca nu e destul sos mai adaugam un pahar de apa calda sau daca avem supa de pui.
Cand carnea e gata adaugam patrunjelul taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cacciatore - Pollo alla cacciatora" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (36)
|