Pui cacciatore - Pollo alla cacciatora

Postat de nadea68 in Pui
9 Sep 2013 | 6461 vizualizari
Pui cacciatore - Pollo alla cacciatora

Reteta o am de la o prietena italianca care e de origine din toscana (Italia). Reteta asa zisa ,, pollo alla cacciatora''e o reteta traditionala din toscana .E o reteta simpla dar foarte gustoasa...

Ingrediente

  • pui sau gaina
  • 2 morcovi
  • 2/3 tulpini de telina
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • suc de rosii
  • patrunjel
  • rozmarin
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei
  • un pahar vin alb

Mod de preparare

Puiul se taie bucati,se spala si se pune la prajit in putin ulei.Se prajeste 5 minute pe ambele parti.

Taiem marunt ceapa,usturoiul telina si morcovul.Eu am dat prin razatoare morcovul si usturoiul).

Se adauga la carne si se caleste vreo 5 minute.Se adauga vinul si se lasa sa sa evapore.Adaugam sucul de rosii ,punem capacul si lasam sa se fiarba 30/40 minute.

Adaugam si sare,piper rozmarin,cimbru. 

Daca nu e destul sos mai adaugam un pahar de apa calda sau daca avem supa de pui.

Cand carnea e gata adaugam patrunjelul taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cacciatore - Pollo alla cacciatora" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (36)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

Postat de mirela0911

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

Se spala pieptul de pui apoi se sterge cu prosoape absorbante. Se ia fiecare bucata si se cresteaza deasupra.  Ardeiul kapia se spala, se curata de cotor si seminte si se taie bucati...

Citeste continuarea

File de pui la gratar in stil grecesc

Postat de RuxyRux

File de pui la gratar in stil grecesc

Se pregateste sosul pentru marinat: se amesteca uleiul cu sarea, piperul, zeama de lamaie, zeama de portocala, usturoiul zdrobit, plantele aromatice maruntite. Se spala si se taie fileurile,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.09.2013, 18:43
Woow, ce bine arata !! Delicioasa!!
la 09.09.2013, 18:44
Nu ştiu dacă ei folosesc mămăliga, dar pentru gustul meu e binevenită.
la 09.09.2013, 18:45
la 09.09.2013, 18:46
padre,si italieni folosesc mamaliga,mai ales cei din nordul italiei
la 09.09.2013, 18:47
Nu ştiam, dar învăţ din mers. Şi apoi e bine că am aflat, că poate vreodată am să ajung şi pe acolo.

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking