Ingrediente
- 4 ciocanele de pui
- 50 g bacon
- o ceapa mare
- un morcov
- un ardei gras rosu
- 200 ml vin rosu
- 1-2 catei usturoi zdrobiti
- 4 linguri ulei
- 300 g rosii cuburi (conserva)
- cate un praf de oregano ,chili ,rozmarin ,cimbru
- sare si piper dupa gust
- patrunjel verde tocat
Mod de preparare
Am condimentat ciocanelele cu sare si piper,apoi le-am asezat in oala de teflon a aparatului,in care turnasem uleiul.
Am setat FRY si timpul de 15 minute,apoi le-am rumenit usor pe toate partile .
Dupa prajirea lor ,am adaugat ceapa,morcovul,ardeiul gras taiate cubulete si usturoiul zdrobit,am setat iar FRY si timpul 15 minute.
In ultimele 5 minute am adaugat vinul rosu si am lasat sa se evapore alcoolul din vin.
Cubuletele de rosii le-am adaugat peste carne si am setat STEW si timpul 40 minute .
In ultimele 10 minute, am adaugat cate un praf de oregano,chili ,rozmarin si cimbru si baconul taiat felii.
Am dat gust cu sare si piper macinat,iar cand mancarica a fost gata am presarat deasupra patrunjel tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Cacciatore" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (4)
|