Pui cacciatore - Pollo alla cacciatora

Postat de nadea68 in Pui
9 Sep 2013 | 6472 vizualizari
Pui cacciatore - Pollo alla cacciatora

Reteta o am de la o prietena italianca care e de origine din toscana (Italia). Reteta asa zisa ,, pollo alla cacciatora''e o reteta traditionala din toscana .E o reteta simpla dar foarte gustoasa...

Ingrediente

  • pui sau gaina
  • 2 morcovi
  • 2/3 tulpini de telina
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • suc de rosii
  • patrunjel
  • rozmarin
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei
  • un pahar vin alb

Mod de preparare

Puiul se taie bucati,se spala si se pune la prajit in putin ulei.Se prajeste 5 minute pe ambele parti.

Taiem marunt ceapa,usturoiul telina si morcovul.Eu am dat prin razatoare morcovul si usturoiul).

Se adauga la carne si se caleste vreo 5 minute.Se adauga vinul si se lasa sa sa evapore.Adaugam sucul de rosii ,punem capacul si lasam sa se fiarba 30/40 minute.

Adaugam si sare,piper rozmarin,cimbru. 

Daca nu e destul sos mai adaugam un pahar de apa calda sau daca avem supa de pui.

Cand carnea e gata adaugam patrunjelul taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cacciatore - Pollo alla cacciatora" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (36)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui cu sparanghel si cartofi

Postat de andaoana

Pui cu sparanghel si cartofi

Eu am avut carne de pui de la tara deci a trebuit sa o gatesc mai mult . Daca cumparati carne de pui din magazine procesul de gatire va fi mult mai scurt . Am spalat carnea si am lasat-o sa se...

Citeste continuarea

Ghiveci de legume cu pui (Multicooker)

Postat de Dya

Ghiveci de legume cu pui (Multicooker)

Carnea de pui o rumenim in cele doua linguri cu ulei, folosind programul FRY pentru 15 minute aproximativ. In ultimele 3-4 minute ale programului, adaugam ceapa verde tocata marunt, amestecand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.09.2013, 18:43
Woow, ce bine arata !! Delicioasa!!
la 09.09.2013, 18:44
Nu ştiu dacă ei folosesc mămăliga, dar pentru gustul meu e binevenită.
la 09.09.2013, 18:45
la 09.09.2013, 18:46
padre,si italieni folosesc mamaliga,mai ales cei din nordul italiei
la 09.09.2013, 18:47
Nu ştiam, dar învăţ din mers. Şi apoi e bine că am aflat, că poate vreodată am să ajung şi pe acolo.

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking