Ingrediente
- 1 pachet foietaj
- 2 pere mici
- 1 lingura zahar brun
- 50 g ciocolata
- zahar pudra
Mod de preparare
Incepem cu perele:le spalam si le taiem bucatele mici.Intr-o tigaie punem zaharul si adaugam perele.Punem pe foc cam 10 minute pana perele se inmoaie si lasa sirop.
Intindem foietajul si-l impartim in 6 parti.
Ciocolata o taiem bucatele.
Pe fiecare patratel de foietaj punem o lingura de pere si ciocolata.Impartim in asa fel incat sa ajunga pentru toate patratele.
Impachetam foietajul nostru,ungem cu siropul lasat de pere si bagam la cuptor la 180° 20-25 minute sau pana se rumenesta.
Se servesc caldute sau reci cu zahar pudra deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu pere si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|