Prajitura calda( Israel)

Postat de RuxyRux in Prajituri
1 Ian 2011 | 11717 vizualizari
Prajitura calda( Israel)

Este o prajitura foarte ciocolatoasa la care ma intorc de fiecare data cu mare placere...e deosebit de buna...se serveste calda...

Ingrediente

  • 3 pahare faina,
  • 1/2 plic praf copt
  • 2 pahare zahar( daca va place excesiv de dulce puneti 3 pahare), eu am pus 2
  • 6 oua
  • 2 pliculete vanilie ( sau o esenta)
  • 2 pahare lapte
  • 2 pahare ulei
  • 6 linguri cacao
  • 2 pachete budinca cacao instant( cam 200 gr) eu am folosit creme Ole de la dr Oetker

sosul:

  • 2 ciocolate( 200 gr) dupa dorinta eu am pus una amaruie cu gust de portocale si una cu lapte
  • 100 ml lapte

Mod de preparare

Totul se amesteca la mixer bine cateva minute,apoi se unge o tava cu unt( mai maricica), se tapeteaza cu cacao si se toarna compozitia, se coace in jur de 45-50 de minute...se scoate, se lasa 5 minute sa se raceasca si se toarna sosul deasupra...

se  taie si se serveste calda...e o minunatie...

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura calda( Israel)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura Noapte de iarna cu caramel

Postat de eumimi

Desert prajitura Noapte de iarna cu caramel

Pregatim mai intai blatul: mixam albusurile cu un praf de sare 2-3 minute, apoi adaugam zaharul si mixam pana cand devin o bezea tare. Galbenusurile le amestecam cu uleiul si le adaugam...

Citeste continuarea

Desert prajitura Craciunita cu coacaze si ciocolata

Postat de eumimi

Desert prajitura Craciunita cu coacaze si ciocolata

Mixam ouale cu zaharul timp de 10-15 minute sau pana cand isi tripleaza volumul si devin o crema suficient de inchegata. Adaugam faina si praful de copt, le incorporam cu o spatula si coacem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.01.2011, 20:32
vreau si eu
la 01.01.2011, 20:34
niciodata nu refuz ciocolata TOATE furcileeee
la 01.01.2011, 20:35
la 01.01.2011, 20:35
Ruxy,vreaaaaaaaaaaaaau si eu
la 01.01.2011, 21:08
Fetelor...sunteti invitatele mele

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking