4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Mie imi place :)
Ingrediente
Mod de preparareSe freaca ouale cu zaharul pana se obtine o crema albicioasa.Se adauga uleiul ca la maioneza,apoi praful de copt si faina.Se imparte apoi aluatul in doua parti . Din prima parte se intinde o foaie intr-o tava neunsa . Deasupra se pune dulceata in strat uniform si peste se pot presara nucile. Peste nuci radeti pe razatoarea mare ,coca ramasa. Ca sa se rada mai usor,adaugati in coca un pic de faina. Se coace in cuptorul preincalzit cca 25 minute (pana devine aurie) Se pudreaza cu zahar pudra Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu aluat ras" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de madi_marin
Se prepară aluatul: se mixează untul la temperatura camerei cu zahărul până se obţine o cremă. Se adaugă praful de sare, zahărul vanilat, coaja rasă de lămâie şi...
Citeste continuareaPostat de Bunica
Intr-un vas incapator punem uleiul si dovleacul ras. Cratita pusa la foc potrivit, calim dovleacul pana devine cremos. Adauga zaharul si mai tine pe foc, amestecand in cratita,inca 5-6...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|