Ingrediente
- aluat:
- 400 gr faina,
- 250 gr Rama,
- 150 gr zahar pudra,
- 1galbenus de ou,
- jumate praf de copt eu pun bicarbonat,
- 1-2 pachete zahar vanilat,
- 3 linguri de cacao.
- Crema:
- 1 kg de branza de vaci,
- 250 gr de zahar (din care 100 pudra si 150 normal),
- 3 galbenusuri de ou,
- 1-2 zahar vanilat,
- 50 gr de biscuiti razuiti,
- 50-100 gr de stafide,
- 4 albusuri de ou ( unul este de la aluat celelalte 3 de la crema ).
Mod de preparare
Ingredientele penstru aluat se amesteca toate intr-un vas si se fac doua bile care se pun la rece pana a doua zi.
Se bat albusurile spuma cu 150 gr de zahar din cel 250. celelalte ingrediente se amesteca bine. Apoi compozitia de albus se amesteca cu galbenusurile si apoi cu branza. Se rade pe razatoarea mare prima bila de aluat in tava, se pune compozitia de branza, se rade a doua bila de aluat si se coace 45 de minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si boti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|