Ingrediente
- 3 cani cirese fara samburi
- 250 g faina
- 250 g zahar
- 250 ml lapte
- 1 pacht de unt
- 4 oua
- 2 plicuri zahar vanilat
- 1 plic cacao ( 80 g)
- 1 plic praf de copt
- 2 picaturi esenta rom
Mod de preparare
Intr-o cratita am pus untul pe care l-am topit, laptele, zaharul si cacaoa si am amestecat pana totul devine omogen. Din compozitie am luat 10 lg + esenta rom si le-am oprit pt glazura. Restul se lasa sa se raceasca, in care se adauga galbenusurile, faina, praful de copt si albusurile batute spuma. Am pregatit o tava rotunda ( de tarta ) am tapetat-o cu hartie de copt ( am uns cu putin ulei ) am turnat jumatate de compozitie, un strat de cirese, strat compozitie, la sfarsit start de cirese. Introducem la cuptorul deja incalzit pana se coace ( testul cu scobitoarea ). cand este gata se toarna glazura.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|