Pentru foi:
Se amesteca toate ingredientele si se fac doua foi.
Crema de cocos:
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare,dupa ce s-a obtinut consistenta dorita se adauga zaharul cate putin si zaharul vanilat.Se incorporeaza si nuca de cocos,amestecand usor cu o paleta.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza prima foaie,apoi crema de cocos si se acopera cu cea de-a doua foaie.
Se da la cuptor pentru 20 de minute.Se lasa sa se raceasca si intre timp pregatim crema de mascarpone,astfel:
Se amesteca galbenusurile cu zaharul tos si zaharul vanilat.Se pune budinca de vanilie si lapte rece.Se pune pe foc si se lasa sa fiarba pana cand se ingroasa,avand grija sa amestecam permanent,pentru a nu se face cocoloase si a nu se lipi de vas.
Lasam crema sa se raceasca.
Crema Mascarpone o amestecam cu untul si zaharul pudra.Cand crema de ou s-a racit o adaugam peste amestec si mixam pana obtinem o crema omogena.
Asezam crema peste blat,razuim ciocolata si lasam la frigider pana ne invinge pofta.
Va trebui totusi sa avem putina rabdare pana cand foile se vor inmuia si prajitura va fi destul de rece.