Prajitura cu dovleac

Postat de Elena_Daria in Dulciuri
21 Oct 2013 | 3503 vizualizari
Prajitura cu dovleac

Reteta am gasit-o aici http://www.petitchef.es/recetas/coca-de-calabaza-fid-697327

Ingrediente

  • 270 g dovleac copt
  • 250 g faina
  • 200 g zahar
  • 70 ml ulei
  • 3 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 2 lingurite zahar + 1 varf lingurita scortisoara

Mod de preparare

Punem ouale si zaharul intr-un vas si incepem sa mixam bine pana obtinem o compozitie spumoasa.

Adaugam piureul de dovleac, uleiul si mixam din nou.

Faina o amestecam cu praful de copt si praful de sare si o adaugam peste compozitia precedenta.

Mixam bine, apoi turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si putin ulei.

Dupa ce prajitura trece testul scobitorii, o scoatem din cuptor si presaram peste ea zaharul amestecat cu scortisoara.

Lasam sa se raceasca, apoi portionam si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura cu dovleac, ciocolata si faina de cocos

Postat de oanapl

Desert prajitura cu dovleac, ciocolata si faina de cocos

Se mixează ouăle întregi cu zahărul brun măcinat și un praf de sare, până când își dublează volumul, apoi se adaugă uleiul și se mixează scurt. Separat, se...

Citeste continuarea

Desert prajitura rasturnata cu branza si dovleac

Postat de sufletista

Desert prajitura rasturnata cu branza si dovleac

Dovleacul curata de coaja il dam prin razatoare, il calim cu zaharul si condimente dupa gust. Branza o amestecam cu ingredientele, daca este prea uscata se mai adauga 1 lingura de smantana sau...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.10.2013, 11:51
la 21.10.2013, 11:53
bun trebuie sa fie
la 21.10.2013, 11:58
Dey
la 21.10.2013, 11:58
Anca, noua ne place, e atat de pufoasa!
la 21.10.2013, 12:05

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking