Ingrediente
- 2 oua
- 3-4 linguri de gem
- 2 linguri cacao 250 g. zahar
- 400-500 g. faina
- 12 linguri ulei 1 pachet praf de copt
- Glazura:
- 10 linguri zahar
- 8 linguri apa
- 2 linguri cacao
Mod de preparare
Din toate ingredientele amestecate se obtine o coca moale ( putin mai vascoasa decat cea de chec).
Se unge o tava 25 /35cm. si se tapeteaza cu hartie de copt.Se toarna compozitia in tava si se introduce in cuptorul incins. Se tine in cuptor 25-30 min.( se face testul cu scobitoarea).
Cat sta prajitura la copt se face o glazura putin legata din:10 linguri zahar, 8 linguri apa si 2 linguri cacao.
Cand prajitura este coapta se lasa sa se raceasca , se inteapa cu scobitoarea foarte des si se toarna glazura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (7)
|