Prajitura cu iaurt si cocos

Postat de vero_closca in Prajituri
15 Apr 2010 | 15492 vizualizari
Prajitura cu iaurt si cocos

Ingrediente

  • 4 cani faina
  • 4 cani zahar
  • 4 cani iaurt
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • 1 pachet margarina
  • 1 cana cocos

Mod de preparare

Intr-un vas se amesteca 4 cani faina cu 3 cani zahar,3 cani iaurt,praful de copt si cele 3 oua. Se amesteca bine-bine aceste ingrediente si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se amesteca ultima cana de zahar cu o cana cocos si se presara peste aluat. Se introduce in cuptorul incalzit inainte si se coace la foc mediu 30-45 minute,pana devine cocosul auriu.

Margarina se topeste,se racoreste putin si se amesteca cu ultima cana de iaurt si se toarna peste prajitura usor racorita.

Se lasa pana a doua zi apoi se taie si se serveste. Este delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt si cocos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura cu blat de bezea, jeleu de zmeura si iaurt de mango - reteta nr. 700

Postat de oanapl

Desert prajitura cu blat de bezea, jeleu de zmeura si iaurt de mango - reteta nr. 700

Albușurile aflate la temperatura camerei le mixezi cu sarea, apoi adaugi zahărul măcinat și mixezi până când obții o bezea fermă. Adaugi nuca de cocos, făina, esența de...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu blat de bezea cu cocos si crema de iaurt

Postat de katty

Desert prajitura cu blat de bezea cu cocos si crema de iaurt

Albusurile aflate la temperatura camerei le mixam cu sarea, apoi cu zaharul pana capata consistenta unei smantani groase. Adaugam nuca de cocos, faina, vanilia si praful de copt. Amestecam usor cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.04.2010, 10:22
ce bn arata si f usor de facut, bravo
la 15.04.2010, 10:44
Interesant procesul de fabricatie. Si arata si bine produsul final. Ce inseamna 1 cana? 1 cana de 240 ml?
la 15.04.2010, 10:51
furculite de la mine , imi place grozav si cocosul si prajitura cu iaurt o pun la favorite
la 15.04.2010, 11:19
multumesc mult pt aprecieri...miha,da cana mea are cam 240 ml.nu conteaza ,trebuie doar sa pastrezi proportiile.si intr-adevar se face foarte usor si iese o tava de aragaz...deci destul,nu?
la 15.04.2010, 11:26
mult iaurt...cred ca e delicoasa

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking