Prajitura cu iaurt si visine

Postat de ionela2682 in Prajituri
13 Apr 2013 | 6032 vizualizari
Prajitura cu iaurt si visine

Ador visinele atat proaspete cat si din compot iar in combinatie cu ciocolata alba...vedeti si voi ce a iesit.

Ingrediente

  • 2 oua
  • 5 linguri cu varf faina
  • 3 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri iaurt
  • visine din compot

Glazura

  • 50 g ciocolata alba
  • ulei /unt 2 linguri

Mod de preparare

-batem bine ouale cu zaharul si zaharul vanilat

-adaugam ,amestecand dupa fiecare, iaurtul si uleiul

-praful de copt il adaugam in faina si incorpaoram in aluatul de mai sus

-scoatem samburii visinelor si le incorporam uniform in aluat

-turnam in forma unsa cu ulei si tapetata cu faina

-coacem pana trece testul scobitorii

-scoatem din tava si lasam sa se raceasca

-topim ciocolata alba cu putin ulei sau unt,turnam uniform peste prajitura rece.

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt si visine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

Postat de Bucataras

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

Cum se prepara Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros: Separă albușurile de gălbenușuri. Adaugă un praf de sare peste albușuri și mixează-le bine până obții...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu faina de ovaz si visine

Postat de katty

Desert prajitura cu faina de ovaz si visine

Albusurile aflate la temperatura camerei le mixam cu sarea si zaharul pana capata consistenta unei smantani groase. Adaugam untul topit la temperatura camerei, iaurtul si zaharul vanilat....

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2013, 15:16
pfuuuu...
la 13.04.2013, 15:18
la 13.04.2013, 15:25
delicioasa
la 13.04.2013, 15:30
Super buna
la 13.04.2013, 15:36

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking