Prajitura cu nectarine si ciocolata

Postat de Adele in Prajituri
21 Iun 2014 | 3412 vizualizari
Prajitura cu nectarine si ciocolata

Ingrediente

  • Blat:
  • 3 oua
  • 3 linguri cu ulei.
  • 6 linguri cu zahar.
  • 8 linguri cu faina.
  • 1 praf de copt.
  • 3 nectarine.
  • 1 iaurt de vanilie (120 gr).
  • Ciocolata amara 100 gr.
  • 50 gr unt.

Mod de preparare

Curatam fructele si le taiem bucatele mici. Intr-un vas batem ouale cu zahar si ulei pana devin spuma. Adaugam iaurtul, faina si praful de copt. Continuam sa amestecam bine cu un tel de jos in sus. Pregatim o tava patrata pe care o ungem cu unt si presaram faina sau punem hartie de copt. Punem jumatate de compozitie dupa care formam un strat cu  fructe si deasupra restul de compozitie. Dam la cuptor pentru 20 de minute la 180°.

Punem pe foc o oala cu apa, deasupra un vas cu ciocolata si untul si le topim pe baie de aburi si lasam la racit.

Cand prajitura este gata si s-a racit o taiem in patrate si deasupra decoram cu ciocolata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nectarine si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura cu crema de nectarine

Postat de sufletista

Desert prajitura cu crema de nectarine

Blat -mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam 5 linguri de zahar si mixam pana ce se topeste si devine o bezea. Galbenusurile le mixam cu zaharul ramas pana ce se deschide la...

Citeste continuarea

Rasturnata cu prune si nectarine

Postat de Valclaudia

Rasturnata cu prune si nectarine

Cuptorul se preincalzeste la 180 grade C. Separam ouale, batem albusurile spuma cu sarea. Frecam galbenusurile cu praful de copt si zaharul pana isi dubleaza volumul si se albesc. Adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.06.2014, 13:02
la 21.06.2014, 13:03
buna
la 21.06.2014, 13:05
Multumesc
la 21.06.2014, 13:12
buna praji
la 21.06.2014, 13:15
Multumesc

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking