Prajitura cu piersici

Postat de mamaieelena in Prajituri
10 Sep 2012 | 4201 vizualizari
Prajitura cu piersici

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 4 oua
  • 400 ml ulei
  • 200 ml iaurt natural
  • 500g faina (aproximativ)
  • 1 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 3-4 piersici mari feliate
  • 350 g zahar

Mod de preparare

Se pun in vasul pentru mixer ouale cu zaharul si se mixeaza bine, apoi se adauga iaurtul, mirodeniile, praful de copt, uleiul si faina la sfarsit. In tava aragazului se pune hartie de copt pe dimensiunea tavii, se varsa continutul vasului si se intinde egal pe toata suprafata tavii. Piersicile feliate se aseaza in rand pana acopera in totalitate suprafata intregii tavi. Se de la cuptorul preincalzit la 200 grade si se tine pana trece testul scobitorii, dar se poate observa ca marginile aluatului se desprind, semn ca este coapta prajitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura cu zmeura, piersici si piscoturi

Postat de oanapl

Desert prajitura cu zmeura, piersici si piscoturi

Albușurile se mixează cu un praf de sare, apoi cu zahărul și esența de vanilie, ca pentru bezea. Untul se topește și se lasă să se răcească. Gălbenușurile se freacă cu untul...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu crema de branza

Postat de katty

Desert prajitura cu crema de branza

Ouale intregi la temperatura camerei, impreuna cu sarea si zaharul le mixam pana capata consistenta unei smantani groase. Adaugam vanilia, uleiul si omogenizam. Punem faina de cocos, amidonul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.09.2012, 14:11
ce frumoasa e
la 10.09.2012, 14:41
multumesc laura
la 10.09.2012, 15:01
faina si buna
la 10.09.2012, 15:04
cu fructe si iaurt nu poate fi decat excelenta
la 10.09.2012, 15:07
sufletista multumesc

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking