Prajitura cu struguri

Postat de Sim0naWorld in Prajituri
6 Dec 2012 | 6054 vizualizari
Prajitura cu struguri

Sursa: http://www.divainbucatarie.ro/prajitura-cu-struguri/

Ingrediente

  • 140 g unt
  • 140 g zahar
  • 140 g faina
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri lapte
  • esenta vanilie
  • struguri albi si negrii

Mod de preparare

Untul la temperatura camereu l-am mixat impreuna cu zaharul, pana a devenit o crema. Am adaugat ouale pe rand, mixand continuu. Faina am amestecat-o cu praful de copt, apoi am incorporat-o compozitiei, adaugand laptele si esenta de vanilie.

Am uns si tapetat cu hartie de copt o forma de yena (18x29), in care am turnat compozitia. Boabele de strugure i-am spalat si lasat sa se scurga de apa, apoi i-am tavalit prin putina faina (daca vreti sa ramana toti deasupra tavaliti-i mai bine), apoi i-am asezat deasupra aluatului.

Am dat tava la coptorul preincalzit la 200 grade, pentru 45 de minute, sau pana trece testul scobitorii.

Am lasat prajitura sa se raceasca, apoi am pudrat-o cu zahar pudra cu aroma de vanilie.

Pofta buna va doresc!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura de toamna cu fructe si budinca

Postat de oanapl

Desert prajitura de toamna cu fructe si budinca

Se pregătește mai întâi budinca din laptele, zahărul tos și plicul de budincă. Se lasă apoi la răcit. Se spală fructele. Prunele și perele se taie în felii subțiri....

Citeste continuarea

Desert prajitura cu struguri

Postat de ancutsa

Desert prajitura cu struguri

  Pentru foi: într-un castron mai mare se amestecă ingredientele umede: ouăle cu uleiul şi mierea, apoi se adaugă cele uscate: zahărul, sarea, praful de copt şi făină...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.12.2012, 22:00
e delicioasa
la 06.12.2012, 22:04
pot sa ma servesc?
la 06.12.2012, 22:08
am venit si eu
la 06.12.2012, 22:08
de la atatea bunatati te doare gatul
la 06.12.2012, 22:08
delicioasa

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking